Sunteți aici: Home
ACTA MARISIENSIS - Seria OECONOMICA
Oeconomica PDF Imprimare Email

 

ACTA MARISIENSIS - SERIA OECONOMICA


Oeconomica 2007 Oeconomica 2008 Oeconomica 2000 Oeconomica 2010 Oeconomica 2019 Oeconomica 2019 Oeconomica 2019

 

 

Acta Marisiensis - Seria Oeconomica este o revistă științifică în care se publică anual articole științifice originale care acoperă un areal larg de interes în domeniul economic și de afaceri, dar nu numai: Raportare financiară, Responsabilitate socială corporativă (CSR), Audit Financiar, Managementul Afacerilor, Etică în Afaceri, Contabilitate de Grup, Contabilitate Financiară, Contabilitate de Gestiune, Control Financiar, Investiții, Politici Economice, Finanțe Publice și Teorie Fiscală.

Jurnalul este disponibil atât în ​​versiunea tipărită, cât și în versiunea electronică. Versiunea electronică este publicată online și cu acces complet deschis. Articolele sunt publicate atât în ​​limba engleză standard, cât și în limba română. Pentru autorii străini, putem oferi traducere gratuită pentru articolele trimise numai în limba engleză, după finalizarea procesului de evaluare ”peer-review”, dacă articolul este acceptat. Articolele trimise trebuie să fie redactate clar, corect și fără ambiguități. Jurnalul folosește o politică de evaluare ”peer-review”. Articolele trimise sunt revizuite pentru calitate și originalitate științifică. Serviciile pentru publicare sunt gratuite.

Acta Marisiensis - Seria Oeconomica continuă tradiția începută de Studia Universitatis - Seria Oeconomica, fondată în anul 2008 ca o revistă în cadrul Universității Petru Maior din Târgu Mureș. În anul 2018, după fuziunea instituțională dintre Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, a rezultat o nouă instituție, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie G.E. Palade din Târgu Mureș și, pe cale de consecință, denumirea revistei a fost modificată în Acta Marisiensis - Seria Oeconomica pentru a reflecta mai bine noua politică științifică a universității.


ACTA MARISIENSIS - Seria OECONOMICA pe platforma Sciendo:

https://sciendo.com/journal/amso

 

 
Online: ISSN 2668-3989, ISSN L 2668-3148; Print: ISSN 2668-3148, ISSN L 2668-3148